După ce la începutul lunii martie, Traian Bodea, preşedintele PC Bihor, afirma că i s-a propus şefia Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), o lună mai târziu acesta a primit funcţia.

Bodea a fost numit la conducerea ANIF printr-un ordin al Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, şeful PC la nivel naţional. "Având în vedere că ocup pentru prima dată o funcţie într-o agenţie publică, constat că multe lucruri ar putea fi făcute mai bine. Eficientizarea forţei de muncă cât şi a resurselor pe care le avem trebuie să fie prioritatea mea", a declarat, miercuri, pentru BIHOREANUL, Traian Bodea.

Şeful PC Bihor a mai afirmat că-şi va prezenta proiectele şi planurile într-o conferinţă de presă viitoare. "Voi face tot posibilul să demonstrez că bihorenii atunci când ajung în administraţie sunt eficienţi şi îşi fac bine treaba", a mai spus noul şef al ANIF.

Instituţia pe care o conduce de marţi Traian Bodea are în subordine 41 de filiale şi circa 1.500 de angajaţi.

Acesta a mai precizat pentru BIHOREANUL că, având în vedere că este angajat cu contract şi nu are statut de funcţionar public, poate să rămână în continuare şi la şefia PC Bihor.