Preşedintele Statelor Unite ale Americii a fost filmat în timp ce dansa pe hitul cu mesaj provocator al lui Drake, "Hotline Bling". Barack Obama a intrat pe ringul de dans la "BET Love & Hapiness", ultimul eveniment muzical găzduit de acesta şi soţia lui, Michelle, înainte de terminarea mandatului de preşedinte. 

Obama a fost filmat în timp ce dansa chiar de Usher, acesta fiind însoţit pe ringul de dans şi de Janelle Monae. În timpul speech-ului său dedicat evenimentului, preşedintele Statelor Unite a enumerat momentele deosebite din timpul petrecerilor dedicate muzicii la Casa Albă. 

"L-am avut pe Bob Dylan şi pe Jennifer Hudson. Gloria Estefan şi Los Lobos. Aretha, Patti, Smokey. L-am văzut pe Paul McCartney cântându-i lui Michelle piesa "Michelle" şi pe Stevie cântând "La mulţi ani". I-am avut pe Buddy Guy şi Mick Jagger, care mi-au dat şansa să cânt alături de ei 'Sweet Home Chicago", a spus Barack Obama.

"Aceasta a fost una dintre tradiţiile noastre preferate. O spun cu un gust dulce-amărui, că acesta este ultimul nostru eveniment muzical în calitate de preşedinte şi primă doamnă", a continuat acesta.

La "BET Love & Hapiness" au făcut show Usher, Monáe, The Roots şi mulţi alţii.