Sezon cu promoţii

În această perioadă, dezvoltatorul Cartierului Prima oferă reduceri substanţiale de preţuri, de până la 40%, la toate tipurile de apartamente.

Oferta cuprinde apartamente cu 1 cameră la preţuri pornind de la 23.500 euro, apartamente cu 2 camere de la 28.700 euro şi cu 3 camere de la 37.900 euro. Reducerile sunt valabile şi pentru apartamentele tip penthouse, concepute pe 2 nivele, cu scară interioară, al căror preţ începe de la 400 euro/mp.

În plus, finisajele sunt acum gratuite, personalizarea apartamentului făcându-se la alegerea clientului, care îşi poate alege culorile la gresie, faianţă, podele şi uşi, astfel ca locuinţa să poarte amprenta personalităţii proprietarului.

Facilităţi de finanţare

Clienţii pot cumpăra un apartament achitându-l din surse proprii, prin credit bancar sau prin rate direct de la dezvoltator.

Pentru că s-a dat startul programului Prima Casă 4, cei interesaţi pot apela la o bancă, avansul rămânând tot 5%. Spre deosebire de Prima Casa 3, noul program e accesibil nu doar celor care nu deţin nicio locuinţă, ci şi celor care mai au un apartament sub 50 mp. Tot o noutate e micşorarea cu 50% a comisionului pentru Fondul Naţional de Garantare, deoarece responsabilitatea garanţiei e împărţită acum între Fond şi bancă. Dezvoltatorul pune la dispoziţia clienţilor toată documentaţia necesară pentru accesarea unui credit, indiferent de tipul acestuia, şi le acordă totodată asistenţă la întocmirea actelor.

Un detaliu important: fiecare apartament are propria carte funciară liberă de sarcini (la fel şi locurile de parcare), precum certificat energetic, care este obligatoriu din ianuarie 2011.
Pentru clienţii interesaţi de rate de la dezvoltator, firma oferă un sistem de finanţare propriu, cu un avans minim de 30%, urmând ca diferenţa să fie achitată în rate pe trei ani.

Orice informaţie suplimentară poate fi obţinută la Biroul de vânzări din incinta Cartierului Prima, pe site-ul propriu, www.primacasa.ro, precum şi la telefon 0729-039608, 0729-039606 şi 0728-110583.


NUME CU RENUME
Prima e cel dintâi

Din 2006, Prima Casă este primul dezvoltator de cartiere rezidenţiale din Oradea, oferind apartamente cu finisaje de ultimă generaţie într-o zonă învecinată celor mai mari centre comerciale şi de divertisment din oraş.

Arhitectura modernă, infrastructura, locurile de joacă pentru copii, protecţia asigurată de firma de pază privată, precum şi preţurile atractive sunt factori decisivi pentru alegerea Prima. Dezvoltatorul a acordat multă atenţie şi spaţiilor dintre blocuri, realizând curţi interioare cu arbuşti ornamentali, flori şi gazon. În plus, doar în Cartierul Prima sunt realizate la standardele necesare şi aleile şi drumurile de acces.

În galeria comercială Prima Plaza locatarii au la dispoziţie un mini-market, farmacie, cabinete medicale, saloane de cosmetică şi întreţinere corporală.

(ADVERTORIAL)