În întâmpinarea primăverii, ERA Shopping Park dedică începutul lunii martie doamnelor şi domnişoarelor. Astfel că, în perioada 2-4 martie, între orele 14 şi 20, toate vizitatoarele centrului comercial pot participa la sesiuni de make-up gratuit, oferite de Avon.

"Cele mai norocoase doamne vor putea pleca acasă cu un cadou,. Sunt puse la bătaie 100 de premii constând în produse cosmetice de la Avon", precizează reprezentanţii ERA Park într-un comunicat.

Pasionatele de modă sunt invitate, pe 3 martie, de la ora 18, la o prezentare de modă oferită de magazinul La Galeria, care găzduieşte creaţiile designerilor orădeni. Orădencele vor putea vedea în cadrul show-ul de modă care sunt tendinţele sezonului de primăvară-vară.

Mai mult, primele 2.000 de orădence care cumpără produse în valoare de 50 de lei, în perioada 1-8 martie, între orele 16 şi 20, vor primi vouchere de cumpărături la magazinul Mondex.

Pe de altă parte, în centrul comercial continuă weekendurile cu filme gratuite. Astfel că micuţii, dar nu numai, vor putea urmări sâmbătă, 3 martie, de la orele 11 şi 18 filmul de animaţie Cars 2, iar duminică, la aceleaşi ore, pelicula The Smurfs.