Jurnalista Yvette Mîrza îşi ia rămas bun vineri de la telespectatorii orădeni după ce timp de şapte ani a apărut în faţa lor pe sticlă fie din postura de reporter fie din cea de prezentatoare a televiziunilor TVS şi apoi Digi 24 Oradea.

Prezentatoarea orădeancă a luat decizia de a se muta la Constanţa, unde a primit un post la staţia locală a televiziunii Digi. Mutarea are la bază şi motive personale.

Yvette Mîrza va lucra pentru matinalul Digi 24 Constanţa şi va semna intervenţiile live de lângă malul Mării Negre pentru postul naţional.

La Oradea, de la lansarea postului local al Digi, Yvette a prezentat întâi jurnalele de dimineaţă şi a contribuit la matinalul postului naţional al lui Zoltan Teszari, iar apoi a fost promovată în postura de prezentator al celor mai importante jurnale, şi anume cele de seară. De asemenea, de ceva vreme, Yvette semnează şi reportajele din zona noastră pentru emisiunea "Turist acasă".

La finalul anului trecut, Yvette Mîrza a acceptată să devină Crăciuniţa BIHOREANULUI, vorbind despre pasiunea ei pentru jurnalism şi lăsând pupitrul ştirilor pentru a poza într-un pictorial de sezon.