Scenă de prost gust cu posibile implicaţii serioase, într-un supermarket Auchan din Sibiu. O tânără s-a filmat în timp ce înţepa prezervative în magazin, iar apoi le-a pus înapoi pe raft. Imaginile au fost postate pe TikTok.

Potrivit site-ului local de ştiri TurnulSfatului.ro, care a făcut publică povestea, poliţia din Sibiu s-a autosesizat şi a deschis o anchetă pentru identificarea tinerei şi "pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă".

Pe filmare se observă cum femeia, aflată într-un raion al supermarketului, are o cutie de prezervative în mână din care scoate unul, pe care îl înţeapă cu un ac de siguranţă spunând "unul din trei, care sunt şansele". Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

Reprezentanţii supermarketului Auchan au reacţionat, susţinând că după primirea informaţiei a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenţie, a integrităţii ambalajelor la vânzarea acestor produse.

"Probabilitatea ca produsul să fi ieşit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noştri, cât şi clienţii, sunt atenţi la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de faţă, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei", au transmis reprezentanţii magazinului, declarându-se consternaţi "că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audienţă".