Micuţiilor li s-a pregătit în preajma sărbătorilor de iarnă o serie de evenimente care mai de care mai atractive. Astfel, marţi, între orele 15 şi 17, cei mici vor putea să confecţioneze noi cadouri pentru cei dragi, în cadrul atelierelor de creaţie organizate special pentru vacanţa de iarnă de către Administraţia Imobiliară Oradea.

De la ora 17, copiii pot urmări un spectacol de colinde şi o piesă de teatru pe tema naşterii lui Iisus. În cazul în care vremea va permite, spectacolul se va desfăşura pe scena Amfiteatrului din Orăşel, iar în caz contrar, evenimentul se va desfăşura în clădirea multifuncţională.

În cursul zilei de miercuri, copiii care merg în Orăşelul Copiilor vor putea experimenta activităţi inedite de creaţie alături de artiştii plastici invitaţi de Direcţia Judeţeană pentru Tineret. Joi dimineaţă, începând cu ora 11, cei mici sunt invitaţi să-l aştepte pe Moş Crăciun, alături de trupa Vivere şi câteva cupluri de dansatori.

Cel mai aşteptat moment al sfârşitului de an este însă Revelionul dedicat celor mici. La fel ca în anii precedenţi, sărbătoarea se va desfăşura pe 30 decembrie, cu o zi înainte de Revelionul „celor mari", pentru a putea permite părinţilor să-şi însoţească prichindeii la acest eveniment.

Revelionului Copiilor se va desfăşura între orele 17 şi 21, şi va cuprinde un spectacol de muzică şi dans, jocuri şi concursuri distractive cu premii, cu clovni, un spectacol de teatru în limba maghiară, pictură pe faţă, precum şi concursul Miss şi Mister Revelionul Copiilor.