După ce a participat la evenimentul de prezentare a Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor, fotbalistul orădean Claudiu Keseru, atacantul campioanei Steaua Bucureşti, dar şi al echipei naţionale, se va prezenta din nou în această lună publicului orădean şi bihorean. Golgheterul la zi al Ligii I va organiza un meci caritabil în care se vor întâlni echipele "Prietenii lui Keşeru" şi "Prietenii lui Paul Papp".

Partida se va desfăşura tot la Arena "Antonio Alexe" din Oradea sub genericul "Campionii inimilor - Dar din dar pentru copii" în a treia zi de Crăciun, sâmbătă 27 decembrie, de la ora 18. Jocul se va desfăşura pe durata a două reprize a câte 25 de minute şi va fi arbitrat de orădenii Octavian Şovre şi Laurenţiu Danşa.

În echipa sa, Claudiu Keşeru i-a invitat pe Marius Popa, Zeno Bundea, Sebastian Achim, Ciprian Dianu, Cristian Cigan, Florin Farcaş şi pe George Puşcaş, copilul teribil al lui Inter. De partea cealaltă, Paul Papp îi va avea coechipieri pe Răzvan Pleşca, Nicuşor Stanciu, Cristian Oros, Ioan Filip, Alin Toşca şi probabil Mihai Pintilii.

"Împreună cu un grup de prieteni ne-am decis să organizăm un meci caritabil. Încercăm să aducem o bucurie şi copiilor care sunt într-o situaţie mai delicată, să simtă şi ei bucuria sărbătorilor. Publicul bihorean va avea ocazia să vadă la lucru "fii rătăcitori" adunaţi la un loc pentru un scop nobil. Sperăm ca iniţiativa noastră să trezească entuziasmul bihorenilor şi prin donaţiile făcute să facem fericiţi şi alţi copii. Cu cât vom fi mai mulţi, scopul acţiunii va fi atins şi zâmbetul va fi mai larg pe feţele a mai multor copii", a declarat Claudiu Keşeru.

Spectatorii vor putea dona diverse sume de bani în urnele care vor fi amplasate la intrarea în Arena Antonio Alexe.