Veste bună pentru numeroşii fani ai serialului american "Friends": cei şase actori se vor reuni pentru un episod special. Zvonurile despre revenirea pe ecrane a celebrului grup de prieteni au apărut de ceva timp, dar acum au fost confirmate chiar de ei. 

"Se întâmplă...", au scris actorii pe conturile lor de Instagram, alături de o fotografie colectivă în care îi putem vedea pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer.

"Fani ai "Friends", este oficial!", a confirmat în acelaşi timp într-un comunicat platforma de streaming HBO Max, care va oferi un episod special al serialului-cult cu ocazia lansării sale în luna mai.

"După 15 ani, nouă luni şi un număr incalculabil de solicitări din partea fanilor de pe întreaga planetă (...) distribuţia 'Friends' se va reuni în exclusivitate", se mai arată în comunicat, citat de agerpres.ro.

Serialul "Friends" a fost difuzat între anii 1994 şi 2004 şi a fost unul din cele mai de succes seriale americane. Pe Netflix, a fost cea mai urmărită serie, în anul 2018.