Miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 12:00, a avut loc la sediul societăţii o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost premiaţi elevii cu ale căror desene a fost decorat cel de-al cincilea autobuz al societăţii pentru a celebra Ziua Internaţională a Copilului.

La festivitatea de premiere au participat, din partea O.T.L. S.A., directorul tehnic, ing. Marius Nicoruţ, din partea I.Ş.J. Bihor, d-na inspector de specialitate (arte), prof. Buna Boglarka, elevii premiaţi şi profesorii coordonatori ai acestora.

Cele 19 desene cu care s-a decorat autobuzul au fost selectate dintre lucrările premiate în cadrul concursului judeţean de arte plastice “Pictaţi cu Noi” - ediţia 2022, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Elevii au fost felicitaţi de către directorul tehnic al societăţii şi le-a fost înmânată câte o invitaţie pentru a putea călători, împreună cu un adult, cu Autobuzul Turistic al societăţii.

Elevii premiaţi pot să fie mândri că în oraş circulă, începând de azi, un autobuz care stă mărturie talentului pe care-l au într-ale picturii, iar orădenii pot admira desenele premiate.

OTL