Ziua de vineri 13 poate fi una norocoasă pentru şomerii bihoreni. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor organizează pe 13 februarie prima bursă a locurilor de muncă din 2015, unde se preconizează că vor fi prezente 59 de firme.

Potrivit directorului AJOFM Bihor, Békési Csaba, companiile vor oferi în total 1.107 locuri de muncă, un număr record pentru o bursă organizată de agenţie. "Principalul nostru obiectiv este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane în căutarea unui loc de muncă şi angajatorii din municipiul Oradea şi judeţul Bihor, şi de a contribui, astfel, la creşterea ratei de ocupare din regiunea noastră", a precizat Békési. Lista completă a locurilor de muncă poate fi consultată pe pagina de Facebook a Agenţiei.

În premieră, bursa nu se va mai ţine la Casa de Cultură a Sindicatelor, ci la centrul de afaceri Trade Center, de lângă Lotus Center. Evenimentul va începe la ora 9 şi este organizat de AJOFM Bihor în cadrul proiectului cu finanţare europeană "FACTOR - Fii activ în oraşul tău!".