La prima vedere, confruntarea dintre echipele de baschet masculin CSM Oradea şi BC Miercurea Ciuc pare a avea o favorită certă în formaţia orădeană.

Cu toate acestea, antrenorul orădean Cristi Achim tratează cu mare atenţie disputa ce va avea loc miercuri de la ora 17.30, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, mai ales că jucătorii săi nu au avut o evoluţie care să-l mulţumească în totalitate în ultima partidă disputată.

În plus, tehnicianul echipei CSM Oradea este conştient că nimeni nu este învingător din start, iar el vrea să evite pe cât îi stă în putinţă surprizele neplăcute. "De atâtea ori am jucat bine şi am pierdut, şi în trecut, şi cu echipa asta, încât nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Îmi doresc să jucăm prost şi să câştigăm", a declarat Achim.

Pe de altă parte, partida de miercuri nu pare să le producă insomnii jucătorilor orădeni, chiar dacă echipa din Miercurea Ciuc are o victorie importantă în faţa liderului clasamentului, BCM Târgu Mureş.

"Miercurea Ciuc nu joacă atât de bine, dar nu avem voie să-i subestimăm. Trebuie să intrăm în teren cu gândul că suntem echipa mai bună şi atunci garantez că vom câştiga. Dacă jucăm ca o echipă, batem pe oricine", a afirmat Nemanja Maric.

13. CSM Oradea 7 5 2 0 549 - 523 12
14. BC Miercurea Ciuc 10 1 9 0 699 - 860 11