Actorul şi influencerul Mircea Bravo a avut prima reacţie publică după ce a fost implicat luni dimineaţa într-un accident rutier în comuna Roşia din Bihor, în care a intrat într-un stâlp.

Comediantul a postat pe reţelele de socializare un mesaj scurt în care spune că a fost implicat într-un accident, iar în maşină cu el se aflau alte trei persoane.

Din informaţiile BIHOREANULUI, alături de Mircea Bravo, alias Mircea Popa, s-ar fi aflat soţia Georgiana, tanti Lenuţa din Chinteni, care joacă rolul bunicii în producțiile sale, şi o membră a staff-ului comediantului.

"Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte 3 persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic. Maşina este avariată grav. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi", a transmis influencerul.

Din imaginile postate în spaţiul public se vede cum maşina marca Audi pe care o conducea comediantul a fost serios avariată.

Totodată, în postarea făcută publică, el a ţinut să precizeze că "atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative".

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, evenimentul a avut loc în jurul orei 9:23 şi a fost raportat printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

Maşina condusă de Mircea Bravo a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice după ce ar fi pierdut controlul asupra direcţiei.

Se pare că atât influencerul Mircea Bravo, cât şi celelalte două pasagere, soţia sa şi Lenuţa Moldovan, cunoscută pentru rolul bunicii în videoclipurile lui, au scăpat nevătămate. Tanti Lenuţa şi-a continuat drumul spre mănăstirea Izbuc, unde era aşteptată de stareţul Mihail.

În schimb, o altă persoană din staff-ul comediantului, aflată şi ea în autoturism, a fost rănită şi a fost transportată la spitalul din Beiuş cu contuzii la genunchi şi la gleznă.

Din fericire, accidentul nu a fost unul grav.

"În urma evaluării medicale a persoanei transportate la spital, evenimentul rutier de la Roşia a fost soluţionat ca unul fără victime", a transmis luni după-masă purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!