Pregătește-te să vibrezi pe cele mai tari ritmuri la Boombastika, unde reggaeton-ul și manelele se întâlnesc pentru a crea o atmosferă electrizantă într-o noapte de neuitat, plină de muzică și dans.

Chiar dacă manelele sunt încă considerate un subiect tabu, Adrian Schiop, în cartea sa "Șmecherie și lume rea...", discută despre o schimbare în percepția asupra lor: "Și totuși, nu se poate nega că percepția negativă asupra manelelor nu s-ar mai fi relaxat, cam din 2009 încoace – de fapt, s-a relaxat «panica morală» și mentalitatea de cetate sub asediu vizavi de chestiune." Totodată, el reintroduce manelele "pe o orbită cool", propunând "gangsta pop" ca stilistică pentru acest gen muzical către finalul lucrării sale.

Noi, echipa Boombastika, vrem să depășim granițele și să sărbătorim diversitatea muzicii, de unde și motto-ul nostru "experience diversity". Reggaeton-ul, adesea asociat cu echivalentul său occidental al manelelor, oferă o fuziune vibrantă de ritmuri caraibiene și latine, care se îmbină perfect cu melodiile captivante cu influențe orientale ale manelelor.

Manelele, de multe ori considerate un subiect tabu, au un loc special în inimile noastre, chiar dacă nu o recunoaștem cu voce tare. Pentru cei care se identifică cu acest gen muzical în secret, Boombastika este petrecerea perfectă „de reggaeton”, o evadare într-o noapte latino-balkanică, într-un singur cuvânt, MARFĂ!

Primele 4 ediții ale petrecerii Boombastika s-au desfășurat pe litoral, la clubul TULUM Mamaia, alături de multe alte evenimente organizate în această locație, precum Hip Hop Takeovers, Manelogia, Taboo Festival, Meet Me Party, FiestaVaganza, Ctvibes Glow Party, petrecerile Midnights și celebrele petreceri Goblin.

Inspirată din diversitatea de clienți ai acestei locații, s-a născut ideea de "reggaeton vs manele", un concept care a avut un real succes. Ediția a cincea sau Boombastika vol.5 - "Lux și Opulență", cum este intitulată, se va ține în București, pe data de 14 octombrie, la Mozzafiato, și va continua în forță la Oradea cu vol.6 în data de 28 octombrie la Casa Tineretului.

Lăsați-vă grijile în urmă, pentru că la Boombastika - experience diversity, totul este despre muzică, ritm și bucuria momentului. Profitați de această petrecere de neuitat cu tematică specială de Halloween.

Achiziționați acum biletele pentru 28 octombrie la Boombastika - vol.6 - Welcome to Oradea  de pe Livetikets.ro, la prețul de 60 de lei, sau la fața locului, Casa Tineretului, la prețul de 90 de lei.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!