FC Bihor a pierdut sâmbătă meciul împotriva ungurilor de la Ferencvaros, cu scorul de 1-3. Pentru FC Bihor, partida a fost prima disputată pe zăpadă, după stagiul de la Debrecen, unde a evoluat doar pe teren sintetic. Și acest lucru s-a văzut. 

Ferencvaros a susţinut un stagiu la Sovata, unde a disputat şi câteva jocuri amicale, iar la Oradea a venit de la Zagreb, unde a întâlnit echipa locală, Croaţia.

După o primă repriză în care bihorenii au fost vioara întâi, în mitanul secund budapestanii i-au surprins de două ori şi au tranşat astfel o victorie, mai clară faţă de cum au stat ostilităţile în teren.

După ce Cristi Cigan a deschis scorul în min. 18, oaspeţii au punctat prin: Toth Bence, în min. 40, Hector Morales, în min 56, şi Miljkovic, în min. 58.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ a început confruntarea în formula: Pogacsics - Moraru, Muscă, Olteanu, Lupu - Sorian, Chiş, Coroian - Florean, Cr. Cigan, Fl. Pop. În repriza a doua au mai fost introduşi: Fildan - Vidovic, Bârză, Deaconescu, Iuhas, Danci, Ionescu, Petrache şi El Hadji.

Cu aceasta ocazie a fost testat şi jucătorul sârb Vidovic, care însă nu a prea arătat mare lucru, astfel încât el este posibil să se reîntoarcă acasă. Nu a fost utilizat nici de această dată atacantul Mărkuş, care în Ungaria a înscris 4 goluri, el fiind în continuare menajat.

După meci antrenorul FC Bihor a ţinut să precizeze: "A fost un antrenament fizic foarte bun. Am jucat de la egal la egal cu Ferencvaros. Ne-am creat multe ocazii în prima repriză, pe fondul schimbărilor însă am cedat în repriza a doua. A fost grea adaptarea la zăpadă, noi venind după antrenamente şi jocuri susţinute pe teren sintetic, în timp ce adversarii noştri au fost la cel de-al cincilea joc pe zăpadă".

Următorul joc amical pentru formaţia orădeană este programat pe 16 februarie, la Mediaş, cu echipa locală, Gaz Metan, componentă a Ligii I. Până atunci "roş-albaştrii" se vor antrena pe plan local, unde vor fi testaţi şi alţi jucători în eventualitatea unor transferuri.