Echipa orădeană de handbal masculin CSM a înregistrat în acest weekend prima înfrângere din noua ediţie de campionat.

Evoluând sâmbătă la Arena "Antonio Alexe", elevii antrenorului Sebastian Tudor au cedat la o diferenţă de patru goluri, cu scorul de 21-25, disputa susţinută în compania celor de la Extrem Baia Mare, una dintre pretendentele la promovare din Seria B a Diviziei A. Meciul a contat pentru etapa a V-a şi a fost dominat de maramureşeni.

Formaţia băimăreană a venit la Oradea foarte motivată, conştientă că are de a face cu o echipă bună, care în primele patru etape ale campionatului a înregistrat numai victorii şi a practicat un handbal în forţă, reuşind un joc bun, pe care l-a dominat aproape în totalitate.

La finele primului mitan, handbaliştii de la Extrem Baia Mare au condus pe tabelă la o diferenţă de 5 goluri, cu scorul de 15-10.

În partea a doua, orădenii au început să se apropie pe tabela de marcaj, dar oaspeţii au ştiut să gestioneze bine jocul şi astfel au reuşit să obţină o victorie, la o diferenţă de 4 goluri, cu 25-21, pe deplin meritată, de altfel.

În acest derby al etapei a V-a din Seria B a campionatului Diviziei A la handbal masculin principalul marcator al orădenilor a fost Alex Farcaş, cu 8 goluri, urmat de Avram, cu 5, Macovei, Maxim şi Taşcă, cu câte 2, Luca şi Sava, cu câte un gol.

De la oaspeţi, cel mai eficace a fost Petru Pop, cu 7 goluri, secondat de Almaşi, cu 6 reuşite.