Echipa de volei feminin CSU Oradea a înregistrat duminică prima înfrângere în meciurile disputate pe  propriul teren, însă şi cea de a doua per total din actuala ediţie de campionat.  În confruntarea de la sala Universităţii, voleibalistele de la CSU au fost învinse la limită, în cinci seturi, de timişorencele de la CSU Politehnica,  în urma unui meci care s-a desfăşurat pe parcursul a doua ore de joc.

Meciul s-a desfăşurat în condiţii speciale pentru CSU, echipa orădeană având trei jucătoare accidentate.

Primul set a fost dominat în totalitate de gazde, care au preluat conducerea şi s-au desprins după punctul 10, luând un avans considerabil de 18-11 şi mai apoi de 24-12, iar în final,  setul a fost adjudecat cu scorul de 25-17.
Următoarele două seturi au aparţinut timişorencelor, care au revenit în joc datorită unor greşeli comise de echipa gazdă, în special în apărare şi au reuşit să preia conducerea la seturi, după ce şi-au adjudecat acestea două cu 25-18 şi 25-20.

Universitarele orădence au realizat, astfel, că pot pierde partida, s-au mobilizat şi nu au permis
oaspetelor să spere la cele trei puncte, setul IV fiind câştigat cu 25-12.

Setul al V-lea, cel decisiv, a început cu patru puncte consecutive, realizate de echipa adversă.  Gazdele au revenit însă şi au reuşit să se apropie la un punct. A urmat o serie de greşeli în ambele compartimente ale jocului, în urma cărora echipa adversa a profitat şi a câştigat setul decisiv.
În urma înfrângerii echipei Agroland Timişoara în faţa celor de la CSU Medicina Târgu Mureş, orădencele au coborât pe locul III şi vor juca etapa viitoare în deplasare, tocmai pe terenul celor de la Agroland Timişoara.


CSU Oradea – CSU Politehnica Timişoara 2-3 (25-17,18-25, 20-25,25-12,6-15)

CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Fîcă Maria, Haidu Roxana, Chende Bianca, Ungur Camelia, Boiţ Andreea, Ştefan Cristina (libero), Carţiş Simina, Horvath Reka, Gârdan Lavinia, Ienciu Denisa, Pura

Mădălina, Ponorean Nicoleta, Dudaş Petra şi Blaj Giulia. Antrenor: lect. univ. dr. Mariana Szabo-Alexi.