Prima ediție a evenimentului Polyglot Meetup a reunit luni seară, la Morrigan's Pub, peste 50 de participanți entuziaști, care au arătat astfel că Oradea este un adevărat centru al diversității lingvistice și interacțiunii culturale. Proiectul a fost inițiat de cluburile de limbi străine din oraș, mai precis Deutschclub Oradea, Clubul Francofilii Orădeni și Clubul de Engleză, care, de altfel, organizează gratuit întâlniri regulate pentru doritori.

„Într-un efort comun al Deutschclub Oradea, Clubului Francofilii Orădeni și Clubului de Engleză din Oradea, a avut loc cu succes prima ediție a Polyglot Meetup în Oradea”, au transmis organizatorii.

Polyglot Meetup le-a oferit participanților o experiență inedită în care pasiunea pentru limbi străine a fost celebrată și împărtășită într-un mediu prietenos și deschis. Cei prezenți au avut ocazia să experimenteze o seară multiculturală, în care comunicarea nu a cunoscut bariere lingvistice. Aceștia au putut exersa engleza, franceza, germana, italiana sau spaniola, fiecare masă având câte un coordonator care a ghidat discuțiile.

Într-o atmosferă distractivă, poligloții au avut la dispoziție și jocuri și activități captivante. La interval de câte o oră, aceștia au avut posibilitatea să schimbe masa și să converseze într-o altă limbă străină, consolidând astfel legăturile culturale și lingvistice.

„Evenimentul a fost salutat cu entuziasm de către participanți, care au apreciat oportunitatea de a se conecta cu alți pasionați de limbi străine și de a împărtăși cunoștințe și experiențe lingvistice”, adaugă echipa de organizare, alcătuită din reprezentanții Deutschclub Oradea, Clubului Francofilii Orădeni și Clubului de Engleză din Oradea.

Aceștia își propun să continue această inițiativă, organizând și alte ediții care să-i aducă împreună pe iubitorii de limbi străine din Oradea și din împrejurimi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!