Bihorel a aflat că edilul şef al comunei Cefa, Dumitru Bărnău, a fost călcat de Protecţia Consumatorului. Motivul? Omul face bişniţă cu carne adusă din Ungaria, pe care o vinde la cele două ABC-uri pe care le deţine în localitate. Cum au aflat autorităţile ceea ce ştia de mult toată lumea?

Un sătean a cumpărat miercurea trecută din magazinul lui Bărnău un kil de carne tocată congelată, fără etichetă şi ambalată în pungă, după care, ajuns acasă, unde a dezgheţat-o să-şi facă sarmale, s-a trezit că marfa era împuţită. Aşa că a sunat la Protecţia Consumatorului, care a descins la magazinul cu pricina chiar a doua zi, unde a găsit în congelator 30 de kile de carne şi preparate din carne despre care nevasta primarului, care este şi gestionara magazinului, a recunoscut că era cumpărată la calup şi reambalată în pungi mai mici, fără s-o eticheteze şi fără să-i pună vreun termen de valabilitate.

Inspectorii i-au confiscat marfa şi i-au tras şi o amendă aspră, de 10.000 de lei. Plus bătaia de obraz din partea lui Bihorel...