S-au terminat alegerile şi, odată cu ele, şi nervii, înjurăturile şi lupta pentru câştigarea electoratului. Unii aleşi, însă, s-au calmat mai greu, cum e şi cazul edilului din Valea lui Mihai, Nyakó József, pe care, iată, adversarii politici n-au reuşit să-l urnească din funcţie, câştigând un nou mandat de 4 ani.

Nyakó le-a transmis, luni, un mesaj, tocmai pe pagina oficială a Primăriei, în care îi anunţă pe cei care nu l-au votat că-i înţelege doar dacă au făcut-o din convingerea că există altul mai bun ca el. Altmiteri, însă, zicea primarul, dacă au vrut să-l schimbe din ură, încăpăţânare sau din interes, el unul se va apuca de treabă ca să îndepărteze "această infecţie" din comunitate.

Mesajul i-a revoltat, pe bună dreptate, pe mulţi dintre locuitorii oraşului, care l-au perceput ca pe o ameninţare la adresa celor care nu sunt de acord eu el, acuzându-l pe UDMR-ist de-a dreptul de dictatură.

Urmarea? Până joia trecută, Nyakó a uitat de tot de nervi şi a şters pasajul cu pricina din mesaj, lăsând un post scriptum în care-şi cere scuze pentru limbajul tăios şi anunţă că i-a trecut supărarea. Până la următoarele critici, ar completa Bihorel...