Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Oradea, după ce luni au curăţat arterele principale şi străzile care comunică direct cu acestea, respectiv staţiile de tramvai şi autobuz, utilajele RER Ecologic Service au continuat, marţi, cu pluguirea zăpezii cartiere. "Momentan se acţionează cu 8 utilaje la pluguit zăpada şi 6 utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant, acolo unde se impune", se arată în comunicatul municipalităţii.

Alături de utilajele RER, pe străzi sunt şi maşinăriile altor firme, care transportă zăpada curăţată din oraş.

"Primăria estimează că până mâine, 8 februarie, în urma măsurilor de îndepărtare a zăpezii, circulaţia maşinilor se va putea desfăşura în condiţii normale pe toate străzile din municipiu", mai informează municipalitatea.

Totodată, dacă anumite străzi au fost omise din programul de curăţare, orădenii pot apela RER Ecologic Service la numărul de dispecerat 0259.433.195.

Cerându-şi scuze orădenilor pentru disconfortul creat în ultimele zile, din pricina căderilor masive de zăpadă, Primăria ţine şi să mulţumească firmelor care au ajutat la cărat zăpadă, mai precis Selina, Drumuri Orăşeneşti, Energomontaj, Compania de Apă şi Asfamixt.