Orădenii care au o idee despre un proiect de cultură, învățământ, sport, tineret, protecția mediului sau social-comunitar pot primi sprijin financiar de la Primărie.

Municipalitatea a anunțat că până pe 31 martie pot fi depuse proiecte pentru finanțare, sumele oferite fiind între 300.000 și 100.000 de lei.

„Primăria Oradea dă startul unei noi sesiuni de depunere a proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Acestea pot fi depuse de către toți orădenii, atât persoane fizice cât și persoane juridice”, se arată într-un comunicat transmis marți de Primărie.

Proiectele vor fi evaluate în funcție de relevanță, consistență tehnică, capacitate managerială, solidaritate financiară și capacitate de autofinanțare, respectiv de rezultatele obținute.

Solicitările se transmit exclusiv electronic, la adresa primarie@oradea.ro, până pe 31 martie, ora 12. „În cazul unor documente atașate care depășesc capacitatea emailului Municipiului Oradea (20 Mb) se vor utiliza servicii de transfer fișiere prin platforme online de genul Google Drive, WeTransfer etc.”, a mai comunicat Primăria.

Evaluarea și selecția proiectelor se va face în luna aprilie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!