În cadrul programului de reparaţii-întreţinere străzi, în această perioadă municipalitatea a dispus lucrări de amenajare la două intrări în oraş, mai exact pe Calea Clujului, respectiv Calea Aradului.

Pe Calea Clujului, pe tronsonul cuprins între Cartierul Tineretului şi limita de administrare a municipiului Oradea cu localitatea Oşorhei se reface covorul asfaltic. "Săptămâna trecută au fost executate deja lucrările pregătitoare, respectiv frezarea asfaltului şi colmatarea rosturilor. Totodată, pe partea stângă – direcţia de mers spre Cluj se vor lărgi acostamentele la 2 m, urmând să se construiască pistă de biciclete şi trotuar. Fiind o zonă intens circulată, se va încerca executarea lucrărilor mai mult pe timpul nopţii", se arată într-o informare a Primăriei.

Pe de altă parte, pe Calea Aradului, mai exact pe tronsonul cuprins între Pasajul DN 76 şi giraţia de la Carrefour, se toarnă covor asfaltic pe ambele sensuri, se repară acostamentele, amenajându-se totodată trotuare atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă a şoselei.

"De menţionat că atât la lucrările de pe Calea Clujului, cât şi la cele de pe Calea Aradului se vor monta lise de protecţie (parapeţi metalici) de-a lungul trotuarelor", au mai precizat reprezentanţii municipalităţii.

Lucrările de la intrările în oraş sunt executate de Drumuri Bihor şi vor fi finalizate în cursul lunii august.