Începând de joi, cei interesaţi de participarea la licitaţia pentru contractul de proiectare şi execuţie a complexului multifuncţional cu parcare supraetajată din zona Tribunalului pot să obţină mai multe detalii despre aceasta pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Potrivit unui comunicat al Primăriei, anunţul de licitaţie a fost publicat pe 2 iunie, iar documentaţia de atribuire poate fi găsită la secţiunea "Documentaţie şi Clarificări" a SEAP. Anunţul de participare a fost publicat pe SEAP cu numărul 122401.

"Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 13 iulie 2011, ora 10, la sediul RAPAS, deschiderea ofertelor urmând să fie făcută în aceeaşi zi la ora 12.30", se arată în comunicatul trimis de municipalitate.

După mai multe încercări eşuate de a atrage o firmă privată interesată să realizeze parcarea supraetajată din zona Tribunalului, Consiliul Local a decis să suporte costurile de aproximativ 7 milioane de euro fără TVA necesare proiectării şi construirii acesteia. Suma va fi plătită prin RAPAS, suma urmând să-i fie virată regiei cu titlu de subvenţii de investiţii.