Reales cu cântec în al patrulea mandat, după o campanie presărată cu episoade de mită electorală şi o zi a votului în care a mobilizat romii la urne cu mic cu mare, primarul comunei Lugaşu de Jos, Sorban Levente, are şanse mari să nu-l termine "în picioare", cum ar spune boxerii.

Cea mai recentă ispravă a edilului UDMR-ist, care a tocat permanent bani pe pomeni şi acum nu mai are, datează de săptămâna trecută, când instituţia pe care o conduce a emis abuziv facturi mai multor entităţi, între care şi sucursalei Bihor a Hidroelectrica, în valoare de 100.159 lei, reprezentând "servicii de pază şi protecţie pe anul 2020" pe care, însă, Primăria nu numai că nu le-a prestat, dar pentru care nici măcar nu are contract.

În urma unei plângeri a Hidroelectrica (care a angajat o firmă specializată pentru paza bunurilor, inclusiv pentru hidrocentrala şi barajul din Lugaş), Prefectura a descoperit că aceasta nici măcar nu e singura instituţie pe care subalternii edilului vor s-o "ţepuiască". Ceea ce, evident, a declanşat o mică investigaţie...