Primarul din Beiuş, Adrian Domocoş, are cel puţin un fan împătimit, care îl "iubeşte" atât de mult încât i-a făcut pagină de Facebook. O pagină piratată, unde i-a scris numele greşit, cu dublu "s" la final (tot e bine că nu a schimbat prima literă din D în H), dar unde i-a pus poza, ca să ştie lumea despre cine e vorba.

"Suporterul" a arătat, la descrierea personală, că edilul e copil de curvă şi caută numai să dea cu jula, iar la convingerile religioase că e ateu, de faţă cu lumea ortodox şi uneori penticostal.

La biografie, Domocoş e "lăudat" ca a lăsat dezastru pe unde a trecut şi că acum, la Primărie, activitatea i se rezumă la mâncat lămâi "că mi-e greaţă de la cât beau noaptea".

Uneori, mai zice "fanul", edilul se trezeşte la 6 dimineaţa, fiindcă "scrie ceva rău de mine în ziar şi cumpăr tot tirajul". La activităţile preferate, are trecute mărci cunoscute de alcool, însă partea cea mai interesantă e la preocupări unde, potrivit paginii de Facebook piratate, primarul este interesat exclusiv de... Bihorel. Aoleu!