Victima edilului din Odobeşti este însuşi casierul primăriei, Gheorghiţă Cristea, care spune, potrivit presei centrale, că din 2005 până în 2007, edilul cerea bani din casă şi nu-i mai înapoia. Omul a răbdat cât a răbdat, dar apoi i-a cerut primarului Ionel Gălăţeanu să-i înapoieze banii.

"Mi-a zis că dacă îi mai cer bani, îmi desface contractul de muncă. Am fost lovit, înjurat şi scuipat de primar", spune Cristea. Casierul a reuşit şi să filmeze cu telefonul mobil unul din momentele în care edilul l-a lovit cu pumnul în cap.

Culmea, casierul nu e singurul care face asemenea acuzaţii asupra lui Gălăţeanu. O altă fostă angajată a Primăriei Odobeşti, sub protecţia anonimatului, a declarat că a fost lovită de edil cu palma peste faţă, atât de tare încât a leşinat. "Apoi m-a lovit cu capsatorul şi cu telefonul, care a rămas rupt pe masă. Eu am intrat în concediu medical şi mi-am shimbat locul de muncă. Mi-au spart oglinzile, parbrizul, mi-au tăiat cauciucurile, mi le-au dat cu aracet", a povestit femeia.

Primarul neagă toate acuzaţiile şi susţine că mai multe persoane pot depune mărturie că nu şi-a lovit subordonaţii. Ba chiar mai mult, în faţa jurnaliştilor, s-a jurat cu mâna pe Biblie că nu a lovit niciun funcţionar şi a spus că dacă cineva aduce o dovadă clară în acest sens, se autodenunţă la Poliţie.