Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a dat orașul pe sat și s-a filmat în timp ce ascuțea priceput o coasă și apoi tăia cu spor iarba crescută într-o grădină din localitatea sa natală, Răchițele. „Iarba verde de acasă: Plăcerea reîntâlnirii cu Natura!”, a scris fostul premier alături de videoclipul publicat pe paginile sale de Facebook și Twitter.

Clipul în care Emil Boc își arată priceperea la cosit a fost apreciat de mulți dintre urmăritorii lui Emil Boc de pe rețelele de socializare. „Felicitări! Bun gospodar”, a comentat o femeie, iar o alta a adăugat: „Felicitări, nu ați uitat munca de la țară”, completată la rându-i de altă fană a lui Boc, care a comentat „Vă admir simplitatea”. 

Au existat și comentarii critice la adresa edilului. „Păcat că ați transformat Clujul într-o copie de prost gust a Bruxelles-ului”, a scris o internaută. 

Emil Boc are deseori apariții cu iz populist. Primarul apare deseori la evenimentele publice din Cluj-Napoca, el participând recent la întreceri sportive și mergând la piața sezionieră din urbe. Toate aceste ieșiri sunt documentate de oamenii primarului, iar imaginile apar pe paginile de socializare ale acestuia.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!