Cum îşi caracterizează un primar alegătorii? Nicolae Dragu, edilul din Călăraşi, supărat că este huiduit de concetăţenii săi a început să-i înjure şi din "javre" şi "derbedei" nu i-a scos pe călărăşenii veniţi să asiste la focul de artificii care marca finalul zilelor oraşului.

Primarul oraşului Călăraşi, Nicolae Dragu, s-a supărat pentru că a fost huiduit la un spectacol dedicat împlinirii a 415 ani de la prima atestare documentară a localităţii. Enervat, edilul-şef a dat frâu liber injuriilor.

"La revedere, javrelor! N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră! Aţi fost în mizerie! Asta-i mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine? Nemernicilor! Voi nu reprezentaţi Călăraşiul! O haită de derbedei şi golani! La revedere!", a spus Nicolae Dragu, primarul oraşului Călăraşi.

Nici după ce s-a mai răcorit, primarul nu consideră că a avut un discurs ieşit din comun.

"Un grup de tineri cam în stare de ebrietate, chiar şi drogaţi, pregătiţi de forţele astea democrate din opoziţie, vreo 30-40 de inşi au huiduit primarul municipiului. Mare lucru nu le-am zis: cum l-au etichetat poliţiştii pe preşedinte", a declarat prin telefon Nicolae Dragu.