Primăvara înseamnă sezonul noilor începuturi. Se simte un aer proaspăt în văzduh odată cu ieșirea primului ghiocel, iar adierile line ale vântului ne poartă cu gândul spre noi planuri și capitole mult mai senine. Vă propunem să marcați această tranziție fermecătoare cu bijuteriile din noua noastră colecție. Am decorat fiecare piesă cu semnificații speciale, care vor umple de sclipiri fiecare zi.

Bijuterii cu accesorii-simbol

Accesoriile-simbol, așa-numitele charms, se află la frumoasa graniță dintre eleganță și jovialitate. Simboluri îndrăgite sunt îmbrăcate în aur alb sau galben și prinse de brățări sau lanțuri, creând un întreg plin de farmec. Stele, inimi sau chei stilizate devin mesageri ai trăirilor noastre în bijuterii precum Joyful sau Locked Love. Oferind emoție și prețiozitate deopotrivă, aceste piese pot fi purtate zi de zi, datorită designului atemporal.

Brățările Simplicity

Odată ce au ajuns în magazinele Ilex Gold, brățările din seria Simplicity ­s-au transformat în adevărate vedete ale colecției. Amintind de forma specifică a faimoaselor tennis bracelets, aceste înșiruiri fascinante de cristale, poziționate pe un suport elegant din aur, se potrivesc în orice context. Puteți opta pentru modelele din aur alb, prevăzute cu cristale transparente sau pentru varianta cu cristale negre. Indiferent ce ați alege, bijuteriile au un design timeless, de care vă puteți bucura o lungă perioadă de timp.

Momente prețioase

Primăvara aceasta ar putea fi începutul unei noi vieți. Împreună. Pentru domnii care plănuiesc o cerere în căsătorie avem o paletă largă de inele de logodnă, atât cu diamante ori pietre prețioase, cât și cu elemente semiprețioase. Fiind vorba de un  moment atât de special, vă recomandăm bijuterii spectaculoase, care impresionează fie prin simplitatea lor delicată, fie printr-un design remarcabil.

„Adepții stilului clasic aleg de obicei inele cu o bază simplă, din aur alb sau galben, prevăzute cu un diamant. Acesta poate fi încrustat sau poate fi poziționat pe o montură mai înaltă, cu alură regală. Pentru cei care preferă bijuteriile sofisticate, noua colecție cuprinde diverse bijuterii cu un design unicat, inserții de diamante și alte pietre prețioase precum safirele sau rubinul.”, a împărtășit un consultant Ilex Gold.

Clipele speciale nu trebuie să se limiteze însă doar la sfera căsătoriei. Și aniversările pot fi marcate cu pandantive-simbol sau inele de colecție. Totodată, vă puteți arăta oricând prețuirea și recunoștința față de o persoană specială, alegând o piesă-semnătură precum inelul Levels, format din mai multe „etaje” suprapuse de aur și înșiruiri de cristale, sau lanțul Ruby, realizat din aur galben și un rubin în formă de inimă.

Brățările Classy

Adevărate reprezentări ale eleganței și feminității, brățările Classy au o ținută impecabilă, cuprinzând detalii distinse, pe care orice doamnă le va aprecia. Structura fină, din aur alb, flatează încheietura și se integrează perfect atât într-o atmosferă degajată, cât și în cadrul pretențios al unui eveniment important.

Sperăm ca bijuteriile din noua colecție Ilex Gold să vă învăluie zilele în sclipiri și să însemneze această primăvară cu noi începuturi, pline de seninătate. În fiecare piesă propusă, trendurile actuale se contopesc în liniile clasice ale atemporalității, dezvăluind bijuterii remarcabile, pe care le puteți vizualiza și achiziționa online, pe www.ilexgold.com, sau în magazine.

(advertorial)