Ansamblul Artistic Profesionist Crişana va susţine, pe 10 aprilie, de la ora 19, la sala mare a Teatrului Regina Maria spectacolul "Primăvară, primăvară", care va include pricesne şi cântece tradiţionale.

Alături de soliştii ansamblului, pe scenă vor urca şi invitaţii Mirela Mănescu Felea, Alexandru Pugna şi Cristian Pomohaci.

Ansamblul Artistic Profesionist se va prezenta cu orchestra condusă de Adrian Miescu, corpul de dans şi balet, a cărui misiune va fi să le reamintească spectatorilor – cu câteva zile înainte de Paşte - obiceiuri tradiţionale de sărbătoare, precum şi cu soliştii Simona Costin, Otilia Haragoş Seghedi, Felicia Costin, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Cornel Borza şi Leontin Ciucur.

Spectacolul va fi prezentat de actriţa Adela Lazăr, regia tehnică fiind semnată de Alexandru Bundaş. Scenografia îi aparţine Vioarei Bara, textele Denisei Puşcău, iar regia artistică este semnată de Leontin Ciucur.

Preţul unui bilet este de 35 de lei în lojile centrale, 30 de lei în lojile laterale, 25 de lei în sală şi 20 de lei la balcon.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului, deschisă de marţi până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de spectacol sau online pe biletmaster.ro.