Începutul acestei săptămâni este marcat de două inaugurări care aduc noi experiențe și servicii de calitate în cadrul Crișul Shopping Center: ROMFULDA și DigiRay!

Aceste două branduri aduc o valoare adăugată și o diversitate remarcabilă experienței de cumpărături pentru toți clienții noștri.

În plus, suntem încântați să anunțăm și noul program al centrului comercial, care va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 și 21:00, oferind astfel o experiență de cumpărături mai vastă și mai accesibilă pentru toți vizitatorii noștri.

Romfulda - Bucăți din Povestea Laptelui

ROMFULDA, cunoscută pentru calitatea și prospețimea produselor sale lactate, își deschide acum porțile în Crișul Shopping Center, subsol, lângă intrarea în Carrefour, oferind clienților o gamă variată de produse lactate autentice și delicioase.

Pe meleagurile bistrițene, unde verdeața pajiștilor și râsul zorilor de zi se întâlnesc, există o poveste a laptelui. Aceasta este povestea ROMFULDA, un producător românesc de lapte și produse lactate care aduce natura direct la masa ta. Sub sloganul „Bucăți din povestea laptelui”, ROMFULDA oferă produse lactate care sunt mai mult decât alimente - sunt bucate dintr-o poveste fermecătoare și autentică.

ROMFULDA este o companie cu o tradiție puternică în colectarea, procesarea și vânzarea produselor lactate. Cu o capacitate de producție impresionantă de 40.000 de litri pe schimb și o certificare în sistemul de management al calității și sistemul de siguranță, ROMFULDA este dedicată oferirii celor mai proaspete și mai sănătoase produse lactate.

Dar ROMFULDA este mult mai mult decât o fabrică. Este o poveste transmisă din generație în generație, o poveste pe care fiecare produs o aduce la viață. De la laptele proaspăt colectat la sana, iaurt, chefir, lapte bătut, smântână și brânzeturi delicioase, fiecare bucată din povestea naturii este prezentă pe masa ta. Acest lapte provine din cele mai pitorești locuri, de la cooperativa și centrele de colectare până la exploatațiile de vaci din Munții Mureș și Bistrița-Năsăud: 2 Cooperative, 6 centre de colectare (5-BN si unul din Mureș) și 126 de exploatații de vaci producătoare de Iapte (dintre care 18 din Mureș și 108 din Bistrița-Năsăud).

Transportat cu grijă, laptele este adus la unitatea de procesare cu ajutorul a 6 cisteme izoterme autorizate sanitar-veterinar.

De la lactate acidofile (sana, iaurt, chefir, lapte bătut), smântâni de diferite grăsimi (12%, 15%, 18%, 20%, 25%, 32%) la brânzeturi (brânză proaspătă de vaci, telemea de vacă, caș proaspăt de vacă, cașcaval și mozzarella, brânzeturi frământate, brânzeturi topite) și unt, ROMFULDA oferă o varietate de produse lactate cu arome bogate și texturi delicioase.

Cu ROMFULDA, nu primești doar produse lactate, ci o parte din povestea frumoasă a naturii și a muncii cu pasiune pentru a oferi ce e mai bun. Fiecare înghițitură de lapte sau mușcătură dintr-o branză ROMFULDA te duce în mijlocul pajiștilor cu rouă de dimineață, sub soarele blând de amiază, lângă vacuțele care se bucură de răcoarea serii.

Așa că, atunci când alegi ROMFULDA, alegi o bucățică din povestea laptelui. O poveste ce trăiește în fiecare produs pe care îl pui pe masă. Călătoria ta în lumea lactatelor începe cu ROMFULDA, iar gustul autentic al naturii este mereu prezent în fiecare bucată. Astfel, fiecare masă devine o experiență aparte, o ocazie de a te conecta cu natura și cu tradiția românească.

DigiRay Oradea - Un Nou Standard în Imagistica Dentară

Rețeaua națională de radiologie și tomografie dentară DigiRay își consolidează poziția pe piața de imagistică dentară și marchează astăzi un moment deosebit prin inaugurarea primei locații în Oradea. Cu o experiență de peste 14 ani și o reputație solidă în domeniul imagisticii dentare, DigiRay devine o prezență vitală și în acest oraș. Această extindere aduce rețeaua la un impresionant total de 25 de centre în 18 orașe din România.

Centrul de radiologie este localizat pe strada str. Nicolae Jiga nr. 2, Crișul Shopping Center, la parter.

Echipat cu cele mai moderne tehnologii și echipamente avansate, noul centru DigiRay din Oradea are ca obiectiv principal să ofere servicii de calitate superioară pacienților.

Funcționând ca un One Stop Scanning Shop în imagistică și tehnică dentară digitală, DigiRay este un real partener pentru medicii dentiști, punând la dispoziția acestora radiografii, prelucrări precise ale imaginilor, analize digitale, scanări intraorale, ghiduri chirurgicale și lucrări protetice.

Combinând expertiza profesională cu tehnologiile avansate, DigiRay Oradea își propune să devină o referință în materie de imagistică dentară în regiune.

Printre serviciile oferite se numără radiografiile dentare 2D și 3D, inclusiv o gamă variată de tomografii dentare (CBCT), pachete ortodontice și scanări intraorale.

În plus, cu ocazia deschiderii, DigiRay Oradea va lansa programe speciale și oferte promoționale pentru pacienți.

În centrul de radiologie DigiRay Oradea, nu este necesară programarea pentru efectuarea radiografiilor și tomografiilor dentare. Programarea este necesară doar în cazul fotografiilor ortodontice și a scanărilor intraorale.

Vă invităm să vă alăturați nouă și să explorați cele două noi locații, să vă bucurați de servicii de calitate și să vă creați amintiri plăcute în timpul vizitei dumneavoastră la Crișul Shopping Center!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!