La Oradea Shopping City, sărbătorim primăvara în avanpremieră cu mult răsfăţ şi surprize frumoase pentru toate doamnele şi domnişoarele!

Cortina Cinema Digiplex invită fetele la o seară de excepţie – celebrăm în avanpremieră primăvara cu o avanpremiera la cinema: Jane Got a Gun! Joi, 25 Februarie, de la ora 19:00, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate pe covorul roşu cu momente speciale dedicate lor: cadouri inspirate oferite de Avon, Foto Booth, cocktail-uri de la Barcode, deserturi fine din partea Cofetăriei Ooh la la şi multe alte surprize.

Sărbătoarea continuă duminică, 28 Februarie, între orele 17:00 şi 20:00, la Candy Party, unde copiii sunt aşteptaţi la ateliere de creaţie pentru a realiza cele mai originale mărţişoare pentru mame, se vor putea întrece în modelajul de baloane şi se vor bucura de cele mai distractive jocuri interactive alături de Prietenii Veseliei.

Marţi, 1 Martie, în prima zi de primăvară din 2016, Oradea Shopping City întâmpină toate doamnele şi domnişoarele cu multe zâmbete şi sute de mărţişoare simpatice.

Pentru a completa răsfăţul reprezentantelor sexului frumos, Marţi, 8 Martie, Oradea Shoping City celebrează feminitatea cu flori în dar şi un preţ special de 7,50 lei la meniul de Nachos Mic, valabil doar pentru grupurile formate din cel putin 3 persoane de sex feminin, la orice film din programul Cortina Cinema Digiplex.

În plus, în perioada 1 – 8 Martie, magazinele şi cafenelele din Oradea Shopping City menţin starea de sărbătoare cu reduceri de până la 85%.

Parteneri ai campaniei: Famous Brands, Eponge Fashion Paris, Rendez-Vous, Mossa, Samsonite, Intersport, Steilmann, Cofetăriei Ooh la la, Stefabi Cafe, Amaretto Caffe, Pizzeria San Marco, PingPongMania, Be Fit, Octaser, Outlet Center, Casa Rusu, Wilhelem – Mobila de Lux şi Avon.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe facebook.com/OradeaShoppingCity.

Rezervări la Cortina Cinema Digiplex la telefon: 0755 33 22 11.

Primăvara vine în avanpremieră la Oradea Shopping City!

(Advertorial)