Campioana României la polo, echipa CSM Digi Oradea, a făcut deja primele achiziţii în perspectiva următorului sezon, perfectând transferul a doi jucători. Este vorba despre Mihnea Chioveanu şi Mihnea Gheorghe. Ambii sosesc de la Steaua Bucureşti, finalista Superligii Naţionale în sezonul 2014-2015. Totodată, cei doi poloişti au avut contribuţii semnificative în Euro Cup, a doua competiţie continentală la nivel de club, în cadrul stagiunii recent încheiate.

În vârstă de 21 ani, Mihnea Gheorghe a petrecut patru sezoane alături de Steaua. Contractul său cu echipa din capitală a expirat, tânărul poloist alegând să-şi continue cariera alături de CSM Digi, în căutarea primului titlu naţional la nivel de seniori. Gheorghe a fost component al echipelor naţionale de nivel juvenil, fiind chiar căpitan la bună parte dintre ele. În prezent Mihnea Gheorghe este în cantonamentul echipei naţionale de la Bucureşti.

La rândul lui, Mihnea Chioveanu, care are 28 de ani, se reîntoarce la Oradea, echipă alături de care a mai fost campion al României. La precedenta experienţă alături de CSM Digi, Mihnea a fost golgheterul Superligii Naţionale. Înalt de aproape doi metri, Chioveanu a participat alături de reprezentativa României la Jocurile Olimpice de la Londra, în urmă cu trei ani.

Conform preşedintelui clubului CSM Oradea, Florin Birta, clubul orădean se mai află încă în discuţii cu mai mulţi poloişti. În urmă cu câteva săptămâni, într-o conferinţă de presă, conducerea CSM a prezentat noul antrenor principal al echipei orădene de polo, fostul jucător Kadar Kalman.