Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familiei, scrie mediafax.ro. Fotografiile au fost făcute cu un aparat neperformant chiar de tatăl ducesei Kate, Michael Middleton în grădina din spate a reşedinţei de familie din Berkshire.

Deşi fermecătoare, fotografiile sunt slabe din punct de vedere calitativ şi nu prezintă acelaşi nivel de solemnitate caracteristic fotografiilor oficiale precedente ale casei regale, sunt de părere experţii.

Reprezentanţii Palatului Kensington au spus că fotografiile au fost făcute la începutul lunii august în timp ce ducele şi ducesa de Cambridge stăteau la reşedinţa de 4,8 milioane de lire sterline (aproximativ 5,6 milioane de euro) din Berkshire a soţilor Carole şi Michael Middleton.

Decizia de a-l folosi ca fotograf chiar pe tatăl ducesei le-a aparţinut lui William şi Kate, care n-au vrut să strice "micul balon al familiei fericite" care a existat în familia Middleton încă de la naşterea lui George.

Prinţul William al Marii Britanii a vorbit recent cu multă căldură despre paternitate şi despre fiul său, George, despre care a spus că este "un ştrengar", în primul interviu pe care ducele de Cambridge l-a acordat după ce a devenit tată, pentru CNN.