Teatrul Regina Maria şi-a reluat activitatea după sărbătorile de iarnă şi invită deja orădenii la spectacole. Primul programat este "Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas", care va avea loc marţi, de la ora 19, la Sala Mare.

"O poveste contemporană, care ne atrage în vertijul vieţii lui Gorge Mastromas, un individ care se află aparent în căutarea binelui, un bine care îi provoacă, în mod bizar, numai neplăceri. În ciuda acestui fapt nu renunţă la principiile sale şi intră în lumea corporatistă călăuzit de acelaşi suflu onest. Dar este prins într-un joc meschin de distrugere a firmei în care lucrează, joc în care se va lăsa atras, fiind sedus de puterea care i se promite", se arată în descrierea spectacolului.

În spectacol apar Richard Balint, Ioana Dragoş Gajdo, Alin Stanciu, Mihaela Gherdan, Pavel Sîrghi, Eugen Neag şi Sorin Ionescu.

Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 19, la Sala Mare se va juca spectacolul "Cheia", o poveste tragi-comică despre sfârşitul copilăriei şi prezintă în prim-plan doi fraţi care se confruntă fiecare cu propriile lor drame personale. Din distribuţia producţiei fac parte Daniel Vulcu, Pavel Sîrghi, Petre Ghimbăşan, Georgia Căprărin, George Dometi, Corina Cernea, Alin Stanciu, Marlena Prigoreanu şi Ion Abrudan.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00-19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Biletele se pot achiziţiona şi online pe biletmaster.ro.