Echipa de fotbal Luceafărul Oradea a disputat vineri, la Salonta, primul joc amical din noul an. Trupa pregătită de Dacian Nastai a avut un adversar de calibru, întâlnind echipa CS Mioveni, una dintre fruntaşele seriei vestice din Liga a II-a.

După o perioadă de două săptămâni de pregătiri centralizare, formaţia orădeană, lideră în clasamentul seriei a V-a din eşalonul al treilea, şi-a încheiat acest stagiu cu jocul de la Salonta, acolo unde i-a făcut faţă cu brio mult mai bine cotatei sale pertenere de întrecere.

După ce la pauză scorul a fost egal, 1-1, în cele din urmă argeşenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1. Golul bihorenilor a fost marcat de Lupaşcu, din lovitură de la 11 metri, în minutul 35.

De la început, tehnicianul Dacian Nastai i-a trimis în peren pe: Goia - în poartă; Letan, Magda, Cura şi Munteanu - pe linia de fund; Schwarchopff, Ghilea, Ianc şi Codoban - la mijloc; Lupaşcu şi Ember - în atac. Pe parcurs au mai fost introduşi şi: Bogdan George, Paina, Popescu, Andor, Indrieş, Budeu şi Tăut.

Nastai s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, apreciind că şi cei nou-veniţi se integrează încet încet în jocul echipei.

În următoarea dispută, miercuri, 9 februarie, Luceafărul Oradea va întâlni, tot la Salonta, echipa Arieşul Turda. Jocul este programat de la ora 12.