Un bărbat din localitatea Tămăşeu a fost transportat de către Serviciul de Ambulanţă, marţi, la Spitalul Judeţean în stare de comă profundă şi hipotermie severă. Ambulanţa a fost chemată la ora 9 de medicul de familie din Diosig, după ce mama bărbatului l-a găsit pe acesta în stare de inconştienţă în camera în care a dormit.

„Bărbatul a fost găsit de mama lui, care a chemat medicul de familie. Când a ajuns Amubulanţa, pacientul se afla în stare de comă profundă şi hipotermie, cu degerături la degete", a explicat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei.

Se pare că bărbatul, Iuliu Suci, în vârstă de 60 de ani, nu îşi făcuse foc în camera în care şi-a petrecut noaptea şi consumase băuturi alcoolice.

"Cazul a ajuns acum la noi şi este în investigaţii. Este primul caz atât de sever provocat de puseul de frig din ultimele zile în Oradea. Am mai avut 3 cazuri de hipotermie în ultimele zile, dar acelea nu au fost grave", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.