Primul meci amical din această vară pentru baschetbaliştii de la CSM Oradea a fost anulat, pentru faptul că echipa adversă, Marso Nyiregyhaza, pe care trebuia s-o întâlnească, pe 28 august în deplasare, nu are lotul complet.

Potrivit anunţului postat pe site-ul clubului orădean, partida nu se va mai disputa, "deoarece maghiarii au anunţat că nu au lotul complet".

Astfel, după cantonamentul de la Debrecen, elevii antrenorului Cristian Achim vor deschide seria amicalelor pe 29 august, acasă, cu Timba Timişoara.

Conducerea echipei orădene anunţă faptul că accesul în Arena "Antonio Alexe" la partidele din presezon va fi gratuit, iar ora de începere a partidelor nu a fost încă stabilită.

Sezonul competiţional 2014-2015 va debuta pe data de 27 septembrie, când CSM Oradea va întâlni formaţia CSU Sibiu, în prima manşă din faza inaugurală a Cupei României, la Arena "Antonio Alexe". Manşa a II-a se va disputa pe 1 octombrie, la Sala "Transilvania", din Sibiu.

Faza regulată a Ligii Naţionale este programată să demareze pe 4 octombrie, atunci când CSM Oradea va juca în deplasare, în compania nou-promovatei CS U Cluj-Napoca.


Prin urmare programul jocurilor de pregătire pentru CSM Oradea în această vară va fi următorul:

29 august: CSM Oradea - Timba Timişoara
5-7 septembrie:  Memorialul Antonio Alexe - CSM Oradea, Albacomp Szekesfehervar, Inter Bratislava şi o echipă (probabil din Serbia)
12-14 septembrie: turneu în Ungaria - CSM Oradea, Albacomp Szekesfehervar, Prievizda
17 septembrie: CSM Oradea - Balkan Botevgrad
20 septembrie: BC Mureş - CSM Oradea