După ce şi-au reluat pregătirile, baschetbaliştii orădeni ai echipei CSM vor disputa miercuri seara şi primul meci oficial din noul an. În Arena "Antonio Alexe", cu începere de la ora 19.45, jucătorii pregătiţi de antrenorul Cristian Achim vor primi vizita bănăţenilor de la BC Timişoara. Partida va conta pentru manşa I a sferturilor de finală din Cupa României.

"Primul meci reprezintă practic prima repriză a dublei cu Timişoara. Aceasta este o echipă foarte bună. Nu putem să facem nicio conexiune între meciul din turul actualei ediţii de campionat şi jocurile pe care urmează să le disputăm în compania actualei echipe a Timişoarei. Este alt antrenor, alţi jucători, o cu totul altă filosofie şi altă abordare de joc faţă de cea întâlnită la meciul din turul campionatului. Noi trebuie să fim foarte concentraţi pentru că ne aşteaptă două meciuri cu adevărat grele", a declarat antrenorul orădean.

Înaintea disputei, tehnicianul Cristian Achim nu se confruntă cu nicio problemă de efectiv. "Partea bună este că nu avem niciun jucător accidentat. Acest lucru ne bucură. Am reînceput pregătirile într-un mod normal. Rămâne să vedem ce se va întâmpla la primul joc oficial după o astfel de pauză", a mai precizat acesta.

Echipa timişoreană vine la Oradea după ce şi-a transferat un nou jucător, pe Darren Fenn. "Referitor la noua achiziţie a Timişoarei, Darren Fenn, nu ştiu foarte multe despre el. Cu siguranţă, având în vedere CV-ul, este un jucător foarte bun", a mai spus antrenorul "roş-albaştrilor", despre ultimul transfer al bănăţenilor.

Meciul CSM Oradea - BC Timişoara, de miercuri seara, de la ora 19.45 va fi televizat de Digi Sport, iar intrarea costă 10 lei.

În celelalte două partide de miercuri, din prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României, BCM U Piteşti va primi replica clujenilor de la U Mobitelco, iar CSU Asesoft Ploieşti pe cea a mureşenilor de la BC Mureş.