Lupul Alpha este acum în Oradea! Odată cu numele, Black Wolf aduce şi un concept nemaiîntâlnit în România, unde tot ceea ce consumi se înregistrează pe un card primit la intrare. Astfel, la intrarea în local vei fi întâmpinat de o casieriţă Black Wolfie, care îţi înmânează şi activează cardul. Apoi, tot ceea ce consumi va fi înregistrat pe acest card. La final, acesta se înapoiază la Black Wolfie, care va încasa suma pe care o ai de achitat.

Black Wolf este un restaurant cu specific italian, unde poţi să mănânci paste artizanale combinate cu sosuri originale din Italia. Pizza poate fi din blat negru sau integral, dar există şi varianta de blat clasic. Desertul este făcut în casă, mereu proaspăt, iar clătitele fioros de delicioase pot fi personalizate după gustul tău!

În plus, la Black Wolf găsiţi cafea de origine din întreaga lume şi cafea Costadoro. Specialiştii Black Wolf îţi pot arăta diferite tipuri de extragere a cafelei, printre care V60, Syphon, Aeropress, Napoletane.

Aşadar, Black Wolf vă aşteaptă împreună cu "haita" sa în Lotus Retail Park să vă încânte cu un live cooking show, pizza din blat negru, clătite personalizate şi cafea excelentă!

Semnat Black Wolf, the real one!

(Advertorial)