Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea va găzdui în acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, primul turneu final al fazei play-off din Superliga Naţională de polo.

La start vor fi prezente cele mai bune patru echipe ale momentului din competiţia poloistică naţională: CSM Digi Oradea, care este şi campioana ultimelor ediţii, Steaua, Dinamo şi AMEFA Arad, aceasta din urmă constituind şi surpriza fazei, în ultima etapă a returului trecând în clasament pe locul IV, înaintea Rapidului.

Turneul va fi deschis vineri, de la ora 16, când în cadrul primului joc se vor întâlni Steaua şi AMEFA Arad, pentru ca în continuare, de la ora 17.30, să fie programat meciul zilei, între CSM Digi şi Dinamo.

Sâmbătă, reuniunea va începe de la ora 18, cu jocul AMAFA Arad - CSM Digi, pentru ca de la ora 19.30, Steaua să se confrunte cu Dinamo. În fine, în ultima etapă a turneului, duminică, de la ora 10.30, Dinamo o va avea ca adversară pe formaţia arădeană AMEFA, iar de la ora 12, în confruntarea vedetă a turneului, CSM Digi să o întâlnească pe Steaua.

Turneul continuă de la punctajul acumulat de cele patru formaţii în cadrul sezonului regulat, de departe remarcându-se din acest punct de vedere CSM Digi Oradea, care a acumulat 82 de puncte, faţă de 70, câte a strâns Steaua, 63, Dinamo, şi numai 33 AMEFA Arad.

Toate jocurile echipei campioane, CSM Oradea, de la acest turneu vor fi televizate pe canalul Digi Sport.

Într-o altă ordine de idei, ultima dublă dispută a sezonului regulat din Superliga Naţională de polo s-a disputat la începutul acestei săptămâni, la Bazinul Crişul din Oradea, între formaţia cu acelaşi nume, CS Crişul, şi AMEFA Arad, tânăra formaţie orădeană impunându-se de fiecare dată, cu scorurile de 9-7 şi 11-8, a acumulat astfel 5 victorii şi s-a distanţat în clasament de ultima echipă, Sportul Studenţesc, la 6 puncte.