D&C Oradea vine cu noi solutii de mobilitate adaptate actualelor conditii si pentru marca Volkswagen.

Prin Leasing-ul operational, poti utiliza un autoturism marca Volkswagen pe o durata de 24 luni (rulaj anual 15.000 km).

Astfel, la modelul Golf 7, Trendline 1.0/115 CP, avand pretul cu optionale de 16.870 Euro, platesti doar 231.6 Euro/luna (include chirie lunara, pachet service, management anvelope, asigurare Casco Omniasig).

Avantajul Leasing-ului operational este ca nu implica achizitia masinii, garanteaza plata conform utilizarii auto, iar la final, returnezi masina fara alte obligatii si poti imediat opta pentru una noua.

Afla costul lunar si la VW T-Roc, la alte modele aflate pe stoc sau la una nou configurata la showroom-ul de pe Calea Clujului 289, apeland la 0259 478847 sau pe email pkw@dcvw.ro.

*Promotia Leasing-operational este supusa unor termene si conditii. Este dedicate pentru clienti de retail (persoane fizice si IMM-uri). Ratele de chirie sunt in functie de configuratia auto aleasa si de asiguratorul casco ales. Oferta valabila pana in 15.07.2020. Toate valorile sunt fara TVA.

(advertorial)