Principele Radu al României i-a premiat, duminică, la Stadionul Universităţii din Oradea, pe cei mai buni arcaşi în urma etapei Cupei Europei Centrale la tir cu arcul, care a reunit 70 de concurenţi din şase ţări est-europene (Ungaria, Slovenia, Ucraina, Croaţia, Serbia şi România).

Având în vedere că ziua competiţiei a coincis cu cea a referendumului, Principele Radu a refuzat că facă declaraţii presei. În schimb, Alteţa Sa Regală a oficiat festivitatea de premiere, oferindu-le câştigătorilor premii în bani, diplome şi trofee. După încheierea competiţiei, Principele a vizitat Universitatea Oradea însoţit de rectorul Constantin Bungău şi prefectul Claudiu Pop.

Competiţia de la Oradea a fost organizată de clubul Redpoint. Competiţia a fost arbitrată de arbitrii continentali FITA şi EMAU Aurel Robu şi Adriana Hoppe.

În cadrul vizitei la Oradea, Principele Radu a vizitat Teatrul orădean, care de anul trecut poartă numele "Regina Maria", unde a fost întâmpinat de managerul Daniel Vulcu, iar apoi s-a întâlnit cu primarul Ilie Bolojan la Primărie.