Un bihorean de 18 ani din comuna Vadu Crişului este cercetat de poliţiştii orădeni pentru furt, după ce miercuri, în timp ce era la cumpărături într-un hypermarket din Oradea, a ascuns în buzunar o consolă Sony Street PSP, iar la casă a plătit doar produsele din coş.

Agenţii de pază au sesizat furtul abia după ce tânărul a plecat din magazin, dar şi-au dat seama cum arată hoţul după ce au urmărit înregistrarea video. Câteva ore mai târziu, agenţii au avut şi surpriza să constate că tâlharul s-a reîntors în hypermarket, astfel că au chemat ajutorul jandarmilor.

Aceştia n-au mai putut recupera consola, tânărul susţinând că a vândut-o, însă a plătit contravaloarea ei, adică suma de 450 de lei. Totuşi, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru furt şi le-au înaintat Poliţiei Municipiului.

Tot miercuri, jandarmii l-au mai prins pe un clujean de 37 de ani după ce a furat 6 sticle de whisky, tot dintr-un hypermarket orădean. Şi acesta a plătit contravaloarea produselor "dosite", însă tot va fi cercetat de poliţişti pentru furt.