Agenţii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au prins în flagrant un bihorean în timp ce jefuia o bătrână. Bărbatul de 28 de ani e din localitatea Cadea şi a fost surprins de oamenii legii în timp ce încerca să-i fure femeii poşeta, pe o stradă din Oradea, se arată într-un comunicat transmis vineri de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Evenimentul s-a petrecut joi, 21 februarie, în jurul orei 14.30. Potrivit comunicatului de presă, agenţii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au prins în flagrant pe bărbatul de 28 de ani care, "în timp ce se afla pe o stradă din Municipiul Oradea, a deposedat-o, prin violenţă, pe o orădeancă de 81 de ani de o poşetă în care se aflau acte personale, bani şi alte bunuri".

Poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei au început urmărirea penală împotriva tânărului, care a fost reţinut în arestul IPJ Bihor pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie.