S-au simţit cu musca pe căciulă şi au preferat să plece de bunăvoie decât să fie date afară. Ştefania Panaitescu, profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice, şi Ancuţa Trif, secretară a Facultăţii de Protecţia Mediului, şi-au dat demisia din posturile pe care le ocupau, după ce o comisie de cercetare disciplinară a început să le analizeze absenţele nemotivate pe care le aveau.

n703087190_1954854_1349.jpgRectorul Universităţii din Oradea, Cornel Antal, a spus că cele două au fost depistate că au multe absenţe nemotivate şi, potrivit regulamentului, o comisie de cercetare disciplinară a început să le analizeze situaţia.

"Doamna Panaitescu (foto) a plecat în străinătate, şi-a luat concediu fără salariu timp de un an, şi-a găsit de lucru acolo şi a lăsat totul baltă, nu i-a păsat deloc de prevederile regulamentelor", a declarat Antal.

Cel mai probabil, dacă nu şi-ar fi dat demisia, Senatul Universităţii ar fi decis desfacerea contractelor de muncă pentru cele două angajate. Nu s-a mai ajuns, însă, în această situaţie, astfel că Senatul doar a luat cunoştinţă de demisii.