Începând cu luna decembrie, 3D INFINTY vă aşteaptă la parterul Crisul Shopping Center cu servicii de printare, scanare, machetare şi prototipare 3D. Fie că vă doriţi diverse obiecte personalizate, reproduceri, matriţe sau reconstrucţii de piese deteriorate, acestea pot fi printate 3D din material PLA biodegradabil, astfel încât produsele visate să devină reale.

Imprimantele 3D au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, având mari şanse să conducă urmatoarea revoluţie industrială. Deja, cu ajutorul celor mai simple programe de modelare 3D, acest gen de printare se utilizează pentru producerea oricărui tip de obiect, fie că este un obiect de decor sau o piesă funcţională a unui ansamblu.

Printarea 3D este un proces tehnologic prin care se creează diverse obiecte tridimensionale solide, pornind de la un model digital. Acestea sunt realizate folosind procese aditive, prin care obiectul este creat adăugând straturi succesive de material, tehnică total diferită faţă de metodele tradiţionale de prelucrare.

Cu ajutorul imprimantelor 3D, ideile pot fi testate imediat, costurile metodelor tradiţionale fiind reduse semnificativ. Timpul de prelucrare al obiectelor printate 3D poate dura între 30 de minute şi câteva zile, depinzând foarte mult de complexitatea acestora şi de mărimea lor (dimensiunea maximă a unui produs admisă de către 3D INFINITY este de 190 x 190 x 290 mm).

Revoluţionarele imprimante 3D şi o multitudine de obiecte decorative deosebite pot fi admirate la parterul Crişul Shopping Center.

Anul acesta, în centrul comercial din inima oraşului s-au mai deschis un Cinematograf 5D de ultimă generaţie şi magazinele PEPCO, Edifice Bijou, Splend’or şi Ilex Gold. Conducerea Crişul promite însă că anul 2019 va fi un an al surprizelor si modernizărilor, centrul comercial îndreptându-se în paşi mici, spre schimbări mari.

Crişul Shopping Center are pe parcursul lunii decembrie un program special de sărbători, fiind deschis şi duminica (2/9/16/23.12.18) între orele 12:00 - 19:00.

(Advertorial)