Prinţul Albert de Monaco pare că e dornic să facă absolut orice pentru a-şi păstra proaspăta soţie, Catherine Wittstock, lângă el. Cei doi au plecat în luna de miere în Africa de Sud, ţara natală a prinţesei, unde se vor caza la un hotel unde o singură noapte costă 5.100 de euro.

Hotelul, Oyster Box din Umhlanga, este unul de cinci stele, iar prinţii vor sta în apartamentul rezidenţial, care se întinde pe două etaje ale hotelului şi are piscină proprie. De asemenea, apartamentul are baie decorată cu marmură şi vedere la Oceanul Indian.

Cei doi vor putea sta pe terasa proprie a apartamentului şi au şi o zonă privată de luat masa.

Se pare că prinţul va face tot ce-i stă în putere pe a o păstra pe Catherine. Principesa este afectată de zvonurile conform cărora Albert ar mai avea încă un fiu nelegitim, din perioada când Albert şi Catherine erau deja împreună. "Prioritatea pentru Catherine este să afle dacă Albert a înşelat-o", au declarat surse a Palatului din Monaco.

Acum se fac teste ADN pentru a stabili dacă Albert este într-adevăr tatăl unui copil conceput în timp ce era deja partenerul lui Catherine. Rezultatele ar putea sosi cât timp cei doi se află în luna de miere, iar dacă se confirmă că Albert a fost infidel, Catherine ar putea decide să rămână în ţara sa natală.