Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost depistat pozitiv ca fiind purtător al noului tip de coronavirus COVD-19, anunță Digi24.

Potrivit sursei citate, şi soţia sa, Camilla (72 de ani), a fost testată, însă, deocamdată analizele în cazul acesteia nu au depistat apariţia virusului. Cei doi sunt, însă, în autoizolare, la fel cum se află toată familia regală britanică.

Adevarul.ro scrie că, pe fondul pandemiei, Regina Elisabeta s-a mutat cu prinţul consort la castelul Windsor şi a păstrat doar opt angajaţi.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) a părăsit încă de săptămâna trecută Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor, reşedinţa sa regală situată la vest de Londra, în contextul extinderii tot mai rapide a pandemiei de coronavirus.

„Este posibil ca regina să rămână acolo şi după perioada Paştelui“, arăta un comunicat dat publicităţii de biroul de presă al Palatului Buckingham. Astfel, suverana a rămas doar cu opt angajaţi, în timp ce alţi 100 de angajaţi ai Palatului au fost trimişi acasă, pe fondul pandemiei de coronavirus, mai arată presa.